Circusland

Beleef de magie!

Bordjes draaien, jongleren of blanceren. Bij circus JOJO kan je het allemaal uitproberen. Even zin in iets anders? Theater Pronto verbaast je met zijn wonderlijke zeepbellen. Nog steeds niet onder de indruk? Ballonkustenaar Joeps creëert speciaal voor jou de gekste ballonfiguren.

Programma

Circusland is vrij toegankelijk van 13u00 tot 17u00.

Circus JOJO

Op de piste van Circus JOJO kan je allerlei circustechnieken komen uitproberen. Circusdocent Johan leert je enkele kneepjes van het circusvak.  

Kom naar de circusinstuif en proef van de volgende onderdelen: pedalo, jongleren, flowersticks, diabolo’s, borden draaien en Flip N Flyer. Iedereen welkom vanaf 6 jaar.  

Johan Simons is sportleraar en circusdocent. Sinds 1993 is hij actief in de circuswereld. Naast het geven van workshops runt hij ook een eigen webwinkel met een uitgebreid assortiment aan circusmaterialen voor echte en beginnende artiesten. Circus JOJO produceert ook zelf diabolo’s en jongleerborden: superieure kwaliteit en 100 % Made in Belgium.  

Theater Pronto

Kom dat zien! Kom dat zien! Het zeepbellencircus is daar!

Pronto jongleert met zeepbellen in alle vormen en kleuren. Hij neemt jong en oud mee in zijn wereld vol fantasie. 

Pronto dat is onze circusartiest Cis. Hij is al sinds 1989 actief als extra animatie bij Intersoc. Ook hij heeft in 2019 dus wat te vieren!

Joeps

Top entertainment met ballonnen!

Joeps maakt unieke, kleurrijke en bizarre kunstwerkjes van ballonnen. Niks is hem te vreemd: stripfiguren, voertuigen, dieren, fantasiecreaties en meer. Je kan het zo gek niet bedenken of Joeps kan het maken!

Joeps dat is ballonkunstenaar Joeri. Afgelopen winter en zomer bracht hij zijn ballonmagie naar onze hotels en dat doet hij binnenkort zeker opnieuw.