Family-podium

Dit vergeet je nooit meer!

Op het Family-podium trakteren we jong en oud op vijf formidabele kindershows. Onze artiesten laten je meezingen, juichen en lachen! Niet alleen de kinderen amuseren zich. Ook mama en papa en oma en opa genieten mee.

Afsluiten doen we met een echte kinderdisco, een te gek feestje op maat van de kids!

Programma

13u30: Leonardo en Sardientje

14u15: Wimmies Wondere Wereldreis

15u00: Pol en Petoet

15u45: Professor Snor en Safety

16u30: Oeps en Dinges

17u00: Kinderdisco

Kindershows

Leonardo en Sardientje

Leonardo en Sardientje zijn man en vrouw. Leonardo is clown. Sardientje is zijn bevallige assistente. Leonardo houdt van goochelen. Sardientje is gek op diertjes. Met de hulp van Sardientje probeert Leonardo zijn goocheltrucs tot een goed einde te brengen. Maar dat lukt niet altijd. Gelukkig zijn er nog de kinderen om hen uit de nood te helpen. 

Leonardo en Sardientje, dat zijn Leo en Godelieva. Dit prachtig paar animeert al meer dan 20 jaar onze vakantiegasten met hun kindershows.

WWW - Wimmies Wondere Wereldreis

Wimmie is een dromer. Hij leeft in zijn fantasie. Samen met enkele vriendjes oefent hij om rockster te worden. Stof en Bas zijn z'n 'stoute' klasgenootjes. En Miesje - de zus van Bas - is zijn buurmeisje én hartsvriendin. Tegen haar vertelt hij alles. Zij gaat mee op in zijn fantasiewereld.  

Miesje en Wimmie beleven tal van avonturen, gaan op wereldreis met een papieren boot, vliegen met een zelfgemaakte luchtballon en ontmoeten op hun tocht vreemde figuren als Kapitein Ego en Meester Qweh-tah-wel.  

WWW - Wimmies Wondere Wereldreis - is een muzikale, interactieve en multimediale vertelling voor kinderen en families gebracht door multitalent Wim Geysen.

Pol en Petoet

Pol en Petoet zijn hele dikke vrienden. Ze gaan graag op reis met Intersoc. Ze doen dit al meer dan 5 jaar! Ze houden van de sneeuw in de winter, maar beleven evenveel pret wanneer de zon schijnt in de zomer. 

Petoet laat alles regelmatig in het honderd lopen. Gelukkig is er dan Pol. Met zijn tovertrucs, liedjes en dansjes lost hij alle problemen op. Dit vieren ze steevast met hun wereldberoemde ballonconcert.

Pol en Petoet, dat zijn Hubert en Benny. Als vader en zoon voelen ze elkaar perfecte aan op het podium. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we al heel wat clownsschoenen en rode neuzen versleten.

Professor Snor en Safety

De slimme Professor Snor en zijn speelse en pientere assistent Safety zijn gek op wetenschap. Samen met de kinderen maken ze kennis met de onwaarschijnlijke geheimen van de wetenschap.

Ze experimenteren er op los met grappige en boeiende proefjes. Hun experimenten zijn niet alleen leuk om naar te kijken, de kinderen leren ook effectief iets bij.

Professor Snor en Safety, dat zijn Marc en Jochem. Deze vrolijke vrienden staan al 5 jaar samen op de planken.

Oeps en Dinges

Oeps en Dinges zijn twee snuitertjes. Ze zijn hele goede vrienden en wonen in Snuiterland. Ze hebben een opa, opa Snip. Zoals alle opa’s weet hij op alles raad. 

Aangezien hij te oud is om te reizen, heeft op Snip al die goede raad opgeschreven in een groot boek, “De gouden tips van opa Snip”. Oeps en Dinges willen er graag in lezen, maar dan moeten ze wel eerst snuiterpoeder vinden.

Oeps en Dinges, dat zijn Denis en zijn vrouw Iris. Al meer dan 22 jaar reizen ze, zomer en winter, naar de Intersoc-hotels in Zwitserland. Samen met hun vakantievriendjes beleven ze er onvergetelijke snuiteravonturen.

Kinderdisco

In onze kinderdisco gooi je alle remmen los! Een echte DJ draait de plaatjes. Zing en dans mee op jouw favoriete hits!

Onze dans-animatoren, Joren en Lanthe, maken met veel enthousiasme het Family-podium onveilig. Ze leren je de coolste dansjes en grappigste moves.

Maar de kinderdisco is er niet alleen voor de kinderen. Neem je mama of papa, oma of opa bij de hand en trek ze mee op de dansvloer. Want het is feest voor iedereen!