Veelgestelde vragen

Vragen over de Intersoc Familiedag

Ik kom met de fiets. Waar kan ik mijn fiets parkeren?

Wij voorzien een gratis fietsenparking ter hoogte van de ingang van de evenementenweide. Deze fietsenparking is onbewaakt. Neem dus de nodige voorzorgen.

Ik kom met de wagen. Waar kan ik parkeren?

Kom je met de wagen dan kan je parkeren op één van de gratis parkings rondom het Provinciedomein of op de extra CommScope Parking even buiten het domein.

Opgelet: Je krijgt je parkeerplaats toegewezen kort voor het evenement. Je ontvangt hiervoor een parkingticket per e-mail. Hou je mailbox dus goed in de gaten.

Parkeer je op de extra CommScope parkig, dan brengt een gratis shuttlebus je naar het Provinciedomein en weer terug.

Hoe geraak ik van de parking tot op de evenementenweide?

Er zijn 4 gratis parkings aan het Provinciedomein. Vanaf de parking volg je de pijlen tot aan de evenementenweide. Het is zo'n 10 minuten wandelen van de parking tot aan de evenementenweide.

Let op! Parkeer je op de extra CommScope parking buiten het Provinciedomein, dan neem je best de gratis shuttlebus. Tenzij je in bent voor een stevige wandeling. Te voet is het het zo'n 50 minuten wandelen vanaan de CommScope Parking tot aan de evenementenweide.

Ik kom met de trein. Hoe geraak ik in het Provinciedomein van Kessel-Lo?

Kom je met de trein dan kan je gebruik maken van onze gratis shuttledienst. De shuttlebus pikt je op aan Leuven Station. De opstapplaats bevindt zich ter hoogte van de Diestsepoort nr. 6. Kijk uit naar de vlag van Intersoc. Onze shuttlebussen rijden deze route van 12u00 tot 01u00.

Ik kom met de bus. Hoe geraak ik in het Provinciedomein van Kessel-Lo?

Kies je voor de bus. Ook dan geraak je makkelijk ter plaatse. De Lijn bedient verschillende haltes aan het Provinciedomein in Kessel-Lo:

 • Bus 310 "Leuven - Aarschot", afstappen aan halte "Kessel-Lo Eenmeilaan".
 • Bus 2 "Heverlee - Kessel-Lo", afstappen aan halte "Kessel-Lo Prov. Recreatiecentr." of halte "Kessel-Lo Sparrenboslaan".


Is de Intersoc Familiedag toegankelijk met de rolstoel of buggy?

De evenementenweide van de Intersoc Familiedag bestaat deels uit een grasveld en deels uit een verhard terrein. Beide delen zijn toegankelijk met de rolstoel of buggy.

Mag ik mijn hond meenemen naar de familiedag van Intersoc?

Honden zijn niet toegelaten op onze evenementenweides.

Is er kinderopvang voorzien? Binnen Oekkieland voorzien wij bewaakte kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 2 jaar. Hier geven onze animatoren jouw baby of peuter de beste zorgen. Let op: je Ukkie ter plaatse registreren is verplicht! Na registratie ontvangen zowel jij als je Ukkie een polsbandje. Enkel een volwassene met matching polsbandje kan het kind weer komen ophalen. Is er een aparte ruimte om borst- of babyvoeding te geven? Ja, in Oekkieland voorzien we een afgesloten verzorgingsruimte met microgolf en flessenwarmer. Er zijn daar ook een verzorgingskussen en pampercontainers voorzien.

Toch nog een vraag over de Intersoc Familiedag? Stel ze hier.
Dinner
Bike

Vragen over het Intersoc Bedankingsfeest

Ben ik als Intersoc-medewerker of -vrijwilliger verplicht deel te nemen aan de Intersoc Crew Trophy?

Ons lijkt het in ieder geval een unieke ervaring die je niet wilt missen. Maar neen, je bent als Intersoc-medewerker of -vrijwilliger niet verplicht om deel te nemen aan de Intersoc Crew Trophy. Natuurlijk ben je van harte welkom om te supporteren voor jouw favoriete team.

Mag ik als Intersoc-medewerker of -vrijwilliger mijn familie meenemen naar het Intersoc Bedankingsfeest?

Ja, ook jouw familie is welkom op het Intersoc Bedankingsfeest. Jammer genoeg kunnen zij niet deelnemen aan de Intersoc Crew Trophy. Deze laatste wordt speciaal georganiseerd voor Intersoc-medewerkers en -vrijwilligers. Jouw familie kan wel meegenieten van het optreden van Jelle Cleymans en zijn El Bandido's en de DJ-set van Deve en Matizz.

Kan ik als Intersoc-medewerker of -vrijwilliger ook deelnemen aan de Intersoc Familiedag?

Uiteraard ben je als Intersoc-medewerker of -vrijwilliger ook welkom op de Intersoc Familiedag.

Runner

Vragen van helpende handen

Hoe kan ik me opgeven als helpende hand?

Wil je graag meehelpen om van de Intersoc Familiedag een spetterend verjaardagsfeest te maken? Dan kan je je opgeven als helpende hand. Hiervoor gebruiken we hetzelfde platform als voor je kandidaatstelling op onze werkvakanties.

 • Registreer je als vrijwilliger via de module "Mijn Werkvakanties" op www.intersocwerkvakanties.be/nl/inschrijven. Ben je al geregisteerd als Intersoc-vrijwilliger? Ga dan meteen naar stap 2.
 • Surf via je persoonlijke toegangslink naar je persoonlijke overzichtspagina.
 • Voeg een nieuwe kandidaatstelling toe.
 • Kies de campagne "Familiedag 70 jaar Intersoc".
 • Selecteer als centrum "Familiedag 70j Intersoc".
 • Duid een of meerdere functie aan.
 • Vul als datum van 5-10-2019 tot 6-10-2019 in.
 • Wil je graag met iemand specifiek samenwerken? Vul dan zijn/haar naam en geboortedatum in bij de "Graag samen ingepland met".
 • In de loop van september wijzen wij de taken toe. Je ontvangt dan een opdrachtvoorstel in je mailbox. Zodra je deze opdracht aanvaard hebt, ben je ingeschreven als helpende hand op de Intersoc Familiedag.


Welke taak krijg ik wanneer ik me opgeef als helpende hand?

Een volledig overzicht van de mogelijke taken vind je in de menubalk onder "Helpende handen".

Je opgeven als helpende hand kan via jouw Intersoc-profiel (= jouw persoonlijke overzichtspagina).

Welke taak je krijgt toegewezen verneem je in de loop van september via een opdrachtvoorstel in jouw mailbox.

Een mail met laatste richtlijnen ontvang je een week voor het evenement.

Een gedetailleerde briefing over jouw functie gebeurt de dag zelf.

Neem je de functie van coördinator op, dan wordt je een week voor het evenement reeds gebrieft.

Waar en wanneer word ik op 5 oktober verwacht?

Een mail met laatste richtlijnen ontvang je een week voor het evenement.

Word ik betaald om mij in te zetten als helpende hand?

In ruil voor je inzet ontvang je drank- en eetbonnen ter waarde van € 12.

Het aanvragen van een treinticket is mogelijk.

Een wagenforfait, in de vorm van een kilometervergoeding, is niet mogelijk. Met uitzondering van een kilometervergoeding voor vervoer van materiaal gelinkt aan jouw functie, vb. een fiets. Deze laatste dient op voorhand aangevraagd te worden.

Ben ik als helpende hand automatisch ingeschreven voor het Intersoc Bedankingsfeest?

Neen, ook voor helpende handen geldt dat vooraf inschrijven noodzakelijk is, zowel voor het Intersoc Bedankingsfeest als de Intersoc Crew Trophy (indien je hier aan wenst deel te nemen).

Omdat je meehelpt op de Intersoc Familiedag moet jij je hier niet voor in te schrijven. Komt je familie ook naar de Intersoc Familiedag dan moet je hen wel inschrijven.

People
Train
Intersoc