Helpende handen gezocht!

Meewerken op de Intersoc Familiedag?

We zijn volop op zoek naar helpende handen die zich willen inzetten om van de Intersoc Familiedag een onvergetelijke dag te maken.

Jouw opdracht? Onze vakantiegasten hartelijk onthalen, een oogje in het zeil houden op de verschillende activiteiten en vooral zorgen voor de nodige fun!

Shiften lopen ergens tussen 10u00 en 20u00. Onderaan deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht. Maar daarna hoef je zeker nog niet naar huis te gaan. Onmiddellijk na de Intersoc Familiedag kan je deelnemen aan het Intersoc Bedankingsfeest.

Als Helpende Hand hoef je je niet in te schrijven voor de Intersoc Familiedag via de shop. Registreren doe je volgens het onderstaande stappenplan. Komt je familie naar de Intersoc Familiedag dan moet je hen wel inschrijven via www.70jaarintersoc.be/bedankingsfeest.

In ruil voor je inzet ontvang je drank- en eetbonnen ter waarde van € 12. Ook een treinticket is beschikbaar op aanvraag.

Hou je van de Intersoc-sfeer, heb je een hart voor mensen en ben je graag actief? Stel je dan kandidaat!

Hoe inschrijven als helpende hand?

We gebruiken hetzelfde platform als voor je kandidaatstelling op onze werkvakanties.

 • Surf via je persoonlijke toegangslink naar je profiel op de Intersoc Werkvakanties.
 • Voeg een nieuwe kandidaatstelling toe.
 • Kies de campagne "Familiedag 70 jaar Intersoc".
 • Selecteer als centrum "Familiedag 70j Intersoc".
 • Duid één of meerdere functie aan waarin je geïnteresseerd bent.
 • Vul als datum van 05-10-2019 tot 06-10-2019 in.
 • Wil je graag met iemand specifiek samenwerken? Vul dan zijn/haar naam en geboortedatum in bij de "Graag samen ingepland met".
 • In de loop van september wijzen wij de taken toe. Je ontvangt dan een opdrachtvoorstel in je mailbox. Zodra je deze opdracht aanvaard hebt, ben je ingeschreven als helpende hand op d Intersoc Familiedag.
 • Een mail met laatste richtlijnen ontvang je een week voor het evenement.
 • Een gedetailleerde briefing over jouw functie gebeurt de dag zelf. Neem je de functie van coördinator op, dan word je een week voor het evenement reeds gebrieft.
 • Wil je na de Intersoc Familiedag deelnemen aan het Intersoc Bedankingsfeest dan moet je hiervoor apart inschrijven via www.70jaarintersoc.be/bedankingsfeest.
Nog geen persoonlijke toegangslink? Registreer je dan hier als Intersoc-vrijwilliger.

Takenlijst

Onthaalmedewerker (10u00 - 13u00 of 13u00 - 17u00 of 17u00 - 20u00) - 5 pers.

Jij bent het uithangbord van de Intersoc Familiedag en het Intersoc Bedankingsfeest! Met een brede glimlach heet je alle bezoekers welkom. Je scant hun toegangsbewijs en voorziet hen van de nodige polsbandjes en bijhorende drank- en eetbonnen.

Medewerker Aximfo (10u00 - 13u00 of 13u00 - 17u00 of 17u00 - 20u00) - 7 pers.

Jij staat centraal op de Intersoc Familiedag en het Intersoc Bedankingsfeest! Met een brede glimlach beantwoord je alle vragen van onze bezoekers. Bij jou halen ze hun plannetje voor de familiezoektocht op. Is er een kindje verloren gelopen dan vang jij het op en probeer je het zo snel mogelijk te herenigen met zijn/haar ouders. De Aximfo is ook het verzamelpunt voor alle wandel- en fietstochten. Enthousiast zwaai jij onze wandelaars en fietsers uit. 

Steward (10u00 - 13u00 of 13u00 - 17u00 of 17u00 - 20u00) - 4 pers.

Jij brengt orde in de chaos op de Intersoc Familiedag en het Intersoc Bedankingsfeest! Met een brede glimlach toon je onze bezoekers de weg. Gebeurt er even iets wat niet hoort, dan wijs jij onze bezoekers daar vriendelijk op.

Coördinator Family-podium (12u00 - 17u00) - 1 pers.

Jij bent de spil in de backstage van het Family-podium. Als coördinator Family-podium ontvangt de artiesten van de kindershows en de kinderdisco. Je begeleidt hen naar hun kleedkamers en brieft hen over het verloop van de optredens. Je bewaakt tevens de timing van de optredens. 

Presentator Family-podium (13u00 - 17u00) - 1 pers.

Jij bent de gastvrouw of -heer van het Family-podium. Je warmt het publiek op en kondigt de artiesten aan.

Animator Family-podium (13u00 - 15u30 of 15u30 - 18u00) - 4 pers.

Als Animator Family-podium zit jij tussen de kinderen in het publiek of sta je aan het podium. Jij enthousiasmeert de kinderen en hun ouders. Gebeurt er even iets wat niet hoort, dan zorg jij voor de goede orde. 

Coördinator/Presentator Charme-podium (12u00 - 17u00) - 1 pers.

Jij bent de gastvrouw of -heer van het Charme-podium. Je warmt het publiek op en kondigt de artiesten aan. Daarnaast neem je de rol van coördinator Charme-podium op. Je ontvangt de artiesten, begeleidt hen naar hun kleedkamers en brieft hen over het verloop van de optredens. Je bewaakt tevens de timing van de optredens.

Animator Charme-podium (13u00 - 17u00) - 2 pers.

Aan het Charme-podium kunnen jong en oud genieten van een optreden van De Rammenas en/of deelnemen aan een initiatie Swingrock. Tijdens de optredens en initiaties sta jij aan het podium. Jij enthousiasmeert de toeschouwers. Gebeurt er even iets wat niet hoort, dan zorg jij voor de goede orde.

Coördinator Oekkieland (12u00 - 17u00) - 1 pers.

In Oekkieland kunnen kinderen van 0 tot 6 jaar naar hartenlust spelen. Er is ook een aparte kinderopvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Driemaal wordt de "Nellie & Cezar"-show opgevoerd in Oekkieland. Na afloop van de show kunnen de kinderen op de foto met Oekkie. Jij zorgt er voor dat alles in gereedheid is gebracht voor de start van de Intersoc Familiedag. Tijdens de Intersoc Familiedag zorg jij voor een vlot verloop van alle activiteiten. Hiervoor stuur jij een team van animatoren aan. Je staat in rechtstreeks contact met de eindverantwoordelijke van de Intersoc Familiedag.  

Animator Oekkieland - Nellie & Cezar (13u00 - 17u00) - 2 pers.

In Oekkieland kunnen kinderen van 0 tot 6 jaar naar hartenlust spelen. Driemaal wordt de "Nellie & Cezar"-show opgevoerd in Oekkieland. Tijdens de show zit jij tussen de kinderen in het publiek. Je enthousiasmeert hen. Gebeurt er even iets wat niet hoort, dan zorg jij voor de goede orde. Na afloop van de show kunnen de kinderen op de foto met Oekkie. Samen met de coördinator zorg jij voor een vlot verloop van dit fotomoment.

Animator Oekkieland - Bewaakte Kinderopvang (13u00 - 17u00) - 3 pers.

In Oekkieland kunnen kinderen van 0 tot 6 jaar naar hartenlust spelen. Er is ook een bewaakte kinderopvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar voorzien. Hier vertel jij verhaaltjes, speel je spelletjes en zing je liedjes voor baby’s en peuters. Je voert ook verzorgende taken zoals het verversen van luiers en het geven van papjes uit. Dankzij jouw warme zorg veranderen traantjes in lachjes.

Animator Oekkieland - Springkastelen (13u00 - 17u00) - 3 pers.

In Oekkieland kunnen kinderen van 0 tot 6 jaar naar hartenlust spelen. Onder jouw alziend oog kunnen ze zich veilig en wel uitleven op vier springkastelen en in een ballenbad. Gebeurt er even iets wat niet hoort, dan zorg jij voor de goede orde.  

Animator Oekkieland - Kindergrime (13u00 - 17u00) - 6 pers.

Na een korte uitleg over de beschikbare materialen en technieken tover jij elk kindersnoetje om tot het personage van hun dromen. Let op: we geven voorrang aan animatoren die op de monihappening de workshop grime volgden.

Animator Avonturenland (13u00 - 17u00) - 37 pers.

In Avonturenland dagen Jommeke en zijn vrienden jong en oud uit om hun grenzen te verleggen. Kinderen en volwassen kunnen zich uitleven op zestien verschillende attracties. Bezoekers kunnen er voor kiezen deel te nemen aan een competitie. Bij elke uitgevoerde attractie ontvangen de bezoekers een stempel op hun stempelkaart. Een volle stempelkaart levert een lekkere beloning op. Als Animator Avonturland begeleid jij één van deze attracties. Je kijkt er op toe dat alles vlot en veilig verloopt. Wanneer de bezoekers jouw attractie tot een goed einde brengen plaats je een stempel op hun stempelkaart.

Animator Circusland (13u00 - 17u00) - 3 pers.

In Circusland kunnen de kinderen kennismaken met verschillende circustechnieken. Er is een professionele workshopbegeleider aanwezig. Wanneer het nodig is help jij de kinderen een handje. Verder zorg je er voor dat alles veilig en ordelijk verloopt.

Coördinator Crealand (12u00 - 17u00) - 1 pers.

In Crealand kunnen de kinderen naar hartenlust komen knutselen. Verschillende knutsels werden reeds op voorhand uitgewerkt. Jij zorgt er voor dat alles in gereedheid is gebracht voor de start van de Intersoc Familiedag. Tijdens de Intersoc Familiedag zorg jij voor een vlot verloop van alle activiteiten. Hiervoor stuur jij een team van animatoren aan. Je staat in rechtstreeks contact met de eindverantwoordelijke van de Intersoc Familiedag.

Animator Crealand (13u00 - 17u00) - 5 pers.

In Crealand kunnen de kinderen naar hartenlust komen knutselen. Verschillende knutsels werden reeds op voorhand uitgewerkt. Jij helpt de kinderen met het uitkiezen van een knutsel op hun niveau en voorziet hen van het nodig materiaal. Onder jouw deskundige begeleiding kunnen de kinderen hun creativiteit uitleven. Wanneer het nodig is help jij hen een handje. Verder zorg je er voor dat alles veilig en ordelijk verloopt.

Begeleider wandeltochten (10u00 - 13u00) - 6 pers.

De wandeling werd reeds uitgewerkt door een wandelgids. 's Morgens wachten jullie samen de ingeschreven deelnemers op aan de Aximfo. Samen loodsen jullie hen veilig langs het uitgestippelde parcours. Onderweg ontdekken jullie enkele verborgen pareltjes van Kessel-Lo en Leuven. De wandelgids geeft hier telkens een woordje uitleg.

Begeleider fietstochten (gewone fiets of e-bike) (10u00 - 13u00) - 2 pers.

De fietstocht werd reeds uitgewerkt door een sportmonitor. 's Morgens wachten jullie samen de ingeschreven deelnemers op aan de Aximfo. Samen loodsen jullie hen veilig langs het uitgestippelde parcours. Onderweg ontdekken jullie enkele verborgen pareltjes van Kessel-Lo en Leuven. De sportmonitor geeft hier telkens een woordje uitleg.

Begeleider fietstochten (mountainbike) (10u00 - 13u00) - 2 pers.

De fietstocht werd reeds uitgewerkt door een sportmonitor. 's Morgens wachten jullie samen de ingeschreven deelnemers op aan de Aximfo. Samen loodsen jullie hen veilig langs het uitgestippelde mountainbikeparcours.

Begeleider fietstochten (koersfiets) (10u00 - 13u00) - 2 pers.

De fietstocht werd reeds uitgewerkt door een sportmonitor. 's Morgens wachten jullie samen de ingeschreven deelnemers op aan de Aximfo. Samen loodsen jullie hen veilig langs het uitgestippelde parcours. Onderweg ontdekken jullie enkele verborgen pareltjes van Kessel-Lo en Leuven.

Intersoc
Kinderen
Terras
Walk